top of page

Veel meer dan een boekhouder

Boekhoudkantoor Fiscaline is veel meer dan een boekhouder. We kijken verder dan de cijfers. Van advies op maat bij de opstart van je eigen zaak, het optimaliseren van je boekhouding en ondersteuning bij fiscale controles tot het begeleiden van een herstructurering of overname. We staan voor je klaar in elke levensfase van je onderneming.

Image by krakenimages

Onze waarden

Proactief

We denken met je mee, op maat van je bedrijf en je ambities. We anticiperen tijdig op mogelijke problemen of opportuniteiten, adviseren en optimaliseren. Steeds in nauw overleg en met de toekomst van jouw zaak voorop.

Digitaal

Via ons online platform kan je eenvoudig je aan- en verkoopfacturen uploaden. Dat bespaart jou een hele hoop papierwerk en geeft ons meer tijd voor het interpreteren en optimaliseren van je boekhouding. Je gegevens zijn veilig en 24/7 te raadplegen.

Deskundig

We werken transparant, eerlijk en met kennis van zaken. We nemen de tijd voor een duidelijk antwoord op al je vragen, op elk moment. Door de wetgeving op de voet te volgen, blijven we onze kennis voortdurend aanscherpen.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummer. Ook al zetten we volop in op digitaal, toch blijven we communiceren. Accountancy is zoveel meer dan cijfers. Persoonlijk advies en een begeleiding op maat zijn minstens even belangrijk.

Voor wie?

Fiscaline werkt sector overschrijdend. Van eenmanszaak tot vennootschap en vzw, elke ondernemer kan bij ons terecht voor alles wat boekhouding, fiscaliteit en startersbegeleiding betreft.

Onze regio strekt zich uit van Dudzele en Brugge tot Knokke.

Transparante tarieven

Bij Fiscaline weet je op voorhand wat je betaalt. We maken op voorhand een nauwkeurige inschatting van het aantal werkuren, op maat van wat jij nodig hebt. Elk kwartaal betaal je een forfaitair bedrag waarin alles inbegrepen is. Je kan op elk moment bij ons terecht met je vragen, zonder extra kosten. Geen verrassingen.

Op zoek naar een boekhouder?

bottom of page